Najnovije

/index.php/izlozbeni-prostori-i-institucije/multimedijalni-centar-mr-kvart/84-kulturni-centar-ribnica/84-kulturni-centar-ribnica

Kulturni Centar "Ribnica"

U galeriji Kulturnog centra „Ribnica“ Kraljevo u sredu 3. februara u 19 časova biće otvorena „Prva godišnja izložba fotografija“. Na izložbi se ...

Kulturni centar Ribnica 2016-02-02 12:51:46

/index.php/izlozbeni-prostori-i-institucije/multimedijalni-centar-mr-kvart/86-multimedijalni-centar-mr-kvart/79-multimedijalni-centar-mr-kvart

Multimedijalni centar „MR KVart“

FILM - POVRATNIK - od 21.01. – 03.02. od 21:oo                       ...

Multimedijalni centar "MR KVart" 2016-02-01 23:34:00

Kulturni centar Ribnica

kc rbnica

KC "RIBNICA" DANAS
Kulturni centar „Ribnica“ je gradska ustanova koja organizacijom kulturnih i umetničkih programa predstavlja stvaralaštvo umetnika iz Kraljeva, Srbije i inostranstva, promoviše kulturne i umetničke sadržaje, ukazuje na njihovu važnost za svakodnevni život i obogaćuje drštveni život građana Kraljeva i Centralne Srbije.
Kulturni centar podržava umetničko stvaralaštvo pojedinaca i udruženja.
Kontinuiranom i raznovrsnom delatnošću preko godine i organizacijom više letnjih festivala KC „Ribnica“ doprinosi manifestacionom i kulturnom turizmu Centralne Srbije.

KC „RIBNICA“ U BUDUĆNOSTI:
Naš cilj je da KCR osim postojećeg prostora u Ribnici,dobije i adekvatan višefunkcionalan prostor u gradskom jezgru. Zelimo da organizujemo kulturne događaje vrhunskog kvaliteta i da postanemo glavno mesto okupljanja i umetnika i ljubitelja umetnosti iz Kraljeva i regije Centralne Srbije. 
KC „Ribnica“ će nastaviti rad na umrežavanju ustanova kulture u zemlji i na Balkanu, koje će građanima i umetnicima zajedničkim snagama pružati kvalitetne događaje.

 

galerija l 01

http://www.kulturnicentarribnica.rs/

Kulturni Centar "Ribnica"

kc rbnicaU galeriji Kulturnog centra „Ribnica“ Kraljevo u sredu 3. februara u 19 časova biće otvorena „Prva godišnja izložba fotografija“. Na izložbi se mogu videti fotografije 46 izlagača sa teritorije Raškog okruga. Ravnopravno su nagrađena tri autora, a nakon izložbe radovi će biti deponovani u legat Kulturnog centra.

Izložba će biti otvorena 3.februara u 19 časova.

Fotografije nagrađenih autor :

 

Olja Simovic

  Olja Simović

Djordje Petrovic

Đorđe Petrović

Mladjan Banjac

Mlađan Banjac

Projekat Virtuelni kulturni centar pomogla opština Kraljevo

Online

Ko je na mreži: 7 gostiju i nema prijavljenih članova

© 2017 Virtuelni kulturni centar Grada Kraljeva. Sva prava zadržana.
More Free Joomla Themes at GetJoomlaTemplatesFree.com
Get more Joomla!® Templates and Joomla!® Forms From Crosstec